Sunt adult. Si nu stiu cand s-a intamplat!


Viata ta ajunge intr-un  moment de cotitura. Nici prin gand sa fi crezut ca timpul zboara al naibii de repede. Credeai doar ca e o minciuna gogonata lasata intentionat pe balustrada de la etajul doi. Ehe - doar stai la unu si ai fi in stare sa iei si liftul, daca s-ar putea.  Si, totusi, gogonata minciuna pare sa-ti dea de furca.

 Iti poti da seama din privirile celor ce te inconjoara. E oficiala treaba.  Si e naspa ca te cauti in buzunare, incercand, zadarnic, sa gasesti raspunsul. Si in loc de raspuns, dai peste claia de par de pe picioare. Iti amintesti vag ca erai in camera obscura de camin si cautai un ac. Habar nu aveai cum arata, dar tu cautai de zor. Si iti mai amintesti ca pana mai ieri, maica-ta avea grija de tine.



Si totul  se intampla din senin. Ramai trasnit cand ti se inghesuie in capsor toate responsabilitatile pamantului.

Dintr-o data,  esti destul  de mare sa votezi, sa folosesti cuvintele alea interzise, sa bei pana iti pierzi mintile, sa petreci pana a doua zi cu persoane necunoscute, sa conduci BMW-ul lui taica-tu, sa umbli cu cinci gagici in acelasi timp. Greselile se inmultesc si jocul se complica de-a binelea.

Partea naspa e ca parintii se asteapta sa fii serios si responsabil, chiar si atunci cand ai dat cu bata in balta de nspe mii de ori.  Te rogi sa atingi 1,70 si cand reusesti primesti buletin fara data de expirare.

 

Posted by Suflet blond

 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu