Profil 360 de grade - Pitipoanca


Se realizeaza in ultima vreme o evolutie cu repeziciune a unei specii care intre alte hotare era inca demult pe cale de extinctie – in prezent disparuta total sau anihilata din radacini cu doze de cultura, corect administrate si in proportii deloc zgarcite: PITIPOANCA.

Cum o recunosti? Intr-adevar, s-ar putea sa ai ceva probleme, dar iti dau un indiciu: este mai sclipitoare decat Calea Lactee si mai kitchoasa decat o icoana cu leduri sau un tablou de bazar cu referinte sonore de cascada susuratoare. Si daca nici atunci nu-ti sare violent in ochi, bazeaza-te pe nasul tau care e derutat rau de tot atunci cand se apropie de ea la o distanta de 5 m! Nu-i nimic! Profita si stai prin preajma-i un pic (in caz ca-ti plac parfumurile ieftine sau din categoria “dulci”) pana te parfumezi si tu de-a binelea din cap pana-n picioare, moca . 

Si nu vei fi nicicum acuzat de furt, ci doar vei iesi in evidenta ca esti un sarantoc si jumatate, fara imaginatie in ale “outfiturilor”, cu gusturi mult prea limitate si dezgustator de discrete. Iar daca o pui sa scrie – atat cat poate si eventual dupa dictare-, o vei identifica cu usurinta dupa inimioarele migalos articulate folosite in loc de virgulite si punctisoare si abundenta de “tz” sau “sh”- ca doar nu vrea sa aiba probleme in a i se intelege ideile sau a i se confunda stilul!


Pitipoanca, ea insasi, se declara inamica autenticului si originarului, dar e fana dedicata  a plasticului, botoxului, implantului si a altor minuni ale chirurgiei estetice, care o impopotoneaza asemeni unei mobile rococo ticsita de bibelouri si macramee. Si asta nu e nicidecum suficient pentru a-i pune in evidenta potentialul de bomba sexy si seducatoare: culorile preferate sunt fosforescente/neon sau cel putin departe de cromatica neutra, pentru ca ea e deosebita si indrazneata, un fashion icon mandra in propria-i piele.

Pitipoanca este foarte atenta la detalii si nu omite nicicand sa se accesorizeze cu un barbat burtos ce merge cracanat, cu tricou mulat si burta de manelist, cu freza unsa cu ulei si cu lantisor de aur gros de un deget ce i se incurca in claia de par de pe piept – semn clar de virilitate feroce, caci altfel cine ar putea sa-si permita alaturi asa minunatie de fata??!!

 Pitipoanca dispune de o forta fizica demna de invidiat, si asta nu este obtinuta nicidecum in urma orelor sustinute la sala de fitness, pentru ca ar risca sa-si rupa vreo unghie falsa sau sa-i cada vreo geana ori extensie de par; se antreneaza in schimb cu poseta tinuta pe mana in erectie cu o dibacie si o toleranta la efort demne de invidiat, pentru ca e sigur ca un barbat nu ar rezista in acea pozitie cu zeci de kg de cosmeticale atarnandu-i de brat fara sa schiteze o grimasa sau contractie a fetei contorsionata de durere.

La fel, rezistenta este probata si la temperaturi scazute, deoarece detesta hainele groase care nu ii pun in evidenta silueta “liposucta”, dar paradoxal nu raceste niciodata pentru ca-si ia cu brio vitaminele necesare imunitatii din cocktailurile non-alcoolice cu fructe exotice (servite in mod obligatoriu cu paiul, pentru protectia rujului – va avea el pe ce sa se stearga mai incolo oricum)...doar nu a muncit o noapte intreaga ca sa se delecteze numai cu o banalitate de suc acidulat!!!

In mod inexplicabil, exista si un prototip de “pitipoanca culta” – cel putin ea asa crede atunci cand se chinuie sa reproduca pe un ton grav, cu o voce fonfaita parerile auzite de pe ici pe colo sau pigulite din carti feministe sau cu mesaje motivationale  - cam intotdeauna se gasesc gura-casca fascinati de arta retorica ratata! Si un sfat prietenesc: nu cumva sa indraznesti sa faci o glumita in fata unei pitipoance, pentru ca ea e mereu SERIOASA, neavand timp sa-si exerseze mimica de fata zambitoare in oglinda.

Cam asta e pitipoanca care a avut norocul sa se nasca intr-o urbe, caci surata ei rustica e un pic diferita, dar totusi flexibila si aclimatizata la conditiile eco. Se diferentiaza un pic in sensul ca shoppingul ei nu mai are destinatia mall, ci aprozarul din comuna, spre care se indreapta tantosa si fudula de fiecare data, imbracata intr-un trening racnet batut in mii de pietricele swarovski, ca nu cumva sa o calce masinile nevazand-o semnalizata pe marginea soselei! Oricum, de cate ori defileaza pe ulita cu buricul la vedere baga in boli flacaii din sat si ofera material pentru clevetitoarele mai varstice si geloase cumva ca lor li s-a cam dus vremea...

Ei, si acum sa-mi spui tu mie...nu-i asa ca te-ai ciocnit si tu de ea peste tot de prea multe ori incat sa nu-ti fie dificil sa o recunosti? Cel putin vreau sa-mi confirmi ca nu ai recunoscut-o in oglinda, pentru ca.....as fi dezamagita :(


Posted by L

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu