Free tips for lovers



 Iata o tentativa de a face bine femeii, consiliind un pic barbatii care se presupune ca au deja o partenera si nu trebuie sa mai asude “vanand” una. Cum au ajuns sa aiba o iubita e numai si numai meritul lor; cum reusesc totusi sa o tina aproape, este o arta; de sunt artisti, ramane de vazut...




1. Cadourile/Atentiile
Cu cat mai pompoase, mai scumpe, cu atat mai satisfacatore pentru jumatatea-i feminina avida de acumulat avutii nefolositoare.

Gresit!!! O femeie aprecieaza inventivitatea si lucrul manual de mii de ori mai mult decat investitia financiara de care oricum profita in restul timpului, dupa bunu-i plac. Cum sa nu se inmoaie EA cand se gandeste ca cele 2 manute stangi au fost capabile sa mestereasca ceva asa de....si pe toata durata actului s-a concentrat numai si numai cum o s-o impresioneze pe iubita?! Sa nu mai spun si de aprecierea efortului de a se apleca pentru culesul floricelelor de pe camp...


2. Implicatia in conversatii
Da, intr-adevar, are un debit verbal impresionant de parca toata ziua nu a facut nimic si si-a dozat energia pentru tine, dar ce te costa daca, atunci cand simti ca schimba intonatia si urmeaza o intrebare, sa fii atent si sa raspunzi clar si convingator, fara a lasa loc de dubii si mai ales portite spre viitoare dispute?!

Pe scurt: “Iubitule, ce rochie sa-mi iau? Cea verde sau cea neagra ? 
                 Cea verde, iubito, nimeni n-o sa arate mai bine ca tine!” (touché!) 
Si compliment si eliminarea sentimentelor de gelozie fata de suratele de acelasi sex si atentie la discutie si contributie la luarea deciziei si eliminarea din schema a culorii negre a carei alegere s-ar fi tradus fara doar si poate in faptul ca o consideri grasa!


3. Iesirile in oras
Iti spui: “Hai, mai, sa-i arat ca am tinut cont de ceea ce-i place” si o duci de “n” ori in acelasi loc si comanzi, eventual, aceleasi bunataturi si-ti rezervi si aceeasi masa, ca sa fie mortul dezgropat complet! Si te mai umfli si-n pene ca ai avut grija la detalii.

Dar nu prevezi deloc ca ala poate fi si locul unde ai sa plangi in batista daca o mai repeti chiar si o data, pentru ca EA adora sa experimenteze; este tanara si energica; dupa ce o vei face sa semneze Actul atunci iti vei permite luxul de a-i introduce rutina; pana atunci fii cu simt de aventura si la curent cu toate distractiile din orasul tau!



4. Declaratiile
Este clar momentul sa nu te arati deloc zgarcit si declaratiile personalizate si unicate sunt mai cautate si apreciate decat hainele de firma! 

Fii sufocant de iubitor si gretos de dulce – chiar daca se arata neimpresionata, te asigur ca este!  Si nu uita sa le aplici in momentul cand se asteapta cel mai putin, de exemplu atunci cand te cearta, cand e nervoasa, cand e bolnava sau chiar cand pare ca nu te suporta -  esti barbat; poti duce multe!





5. Intimitatea
Ai chef de o cuibareala si nu stii cum s-o aduci in barlog, fara chinul preludiului? Vorba multa, saracia omului! Spune-i direct: “Fa dragoste cu mine!” dragoste, nu sex sau alte sinonime jignitoare! Si fii actor bun, caci orice schimonoseala e usor depistata si compromite intregul plan de atac!






Bun!!! Consider ca ai toate coordonatele sa o multumesti si Ea sa fie satisfacuta! Nu te astepta sa ti-o spuna sau sa ti se raspunda cu aceeasi moneda, pentru ca egalitate la capitolul asta nu s-a pomenit in veci. Si apoi Ea este un receptor de 1000 ori mai bun decat Donator, dar o iubesti asa cum este :)



Posted by


3 comentarii:

haine de firma spunea...

Un articol superb!!

Anonim spunea...

Un articol reusit, plin de substanta si foarte bine de stiut pentru noi barbatii. Cine este aceasta misterioasa "L". Am sa-ti urmaresc pasii...si mai vb.

Anonim spunea...

Prea adevarat articolul!!.. Am sa- i arat si iubitului meu articolul asta poate invata si el ceva!!

Trimiteți un comentariu