De ceva vreme sunt fericita



De ceva vreme sunt fericita.  Stiu doar ca m-am trezit  razand  prosteste si am inceput sa profit de fiece minut de parca ar fi ultimul. Tin de mana linistea si ma incanta lucrurile marunte carora le dau acum atentie. Zambesc fara motiv si tanjesc dupa primavara, dupa fluturi, dupa lalele, dupa fustite colorate si picioare bronzate.

De ceva vreme imi incep diminetile cu guerilla si am facut o obsesie  pentru barbatii trecuti de 30. Am o colectie alb/negru de chipuri barboase semnate de fotografi celebri. Diminetile sunt lungi si noptile orgasmice. Si de ajung la urgente in perioada asta e doar consecinta fireasca a supradozei de testosteron. 

 
De ceva vreme ascult doar muzica buna. Am renuntat la acordurile comercialo-depresive si am pornit la vanatoare de sunete pretentioase. Am sters praful de pe muzicile vechi ce le puneam candva la radio si m-am amuzat de noile achizitii.
 
De ceva vreme viata e frumoasa. Am o pereche de sani frumosi, cosite blonde si ochi verzi, sprancene arcuite  si cativa ani frumosi in buletin. Port bluze cu decolteu adanc pe care le asortez discret cu bijuuri indraznete. Port tocuri doar in weekend  si scriu despre iubiri trecute si suferinte sfarsite. Ma las cucerita de mirosuri scumpe, dar ma imbat doar cu parfumul vechi al cartilor prafuite. Imi sorb cafeaua in liniste si am prieteni frumosi.

De ceva vreme sunt fericita.  
 

Posted by Suflet blond

1 comentarii:

Anonim spunea...

f tare senzatia cand poti face o asa afirmatie!si misto feelingul sa fii impacata cu tine insati
"Fericirea pură. Minunata! ...mai buna decât orice. Mai buna ca orice drog, decât heroina, cocaina, fitz, joint, shutz, sniff, pete, gunja, marihuana, cannabis, beue, peyole, buvalle, racine, LSD, extasy. Mai bun ca sexul, felaţia, 69, masturbarea, Kama Sutra. Mai bun ca untul de arahide. Mai bun ca trilogiile George Lucas, sfârşitul lui 2001, Marylin, Schtroumfeta, Lara Croft, Naomi Campbell, Jimmy Hendrix, Neil Armstrong pe lună, plimbarea lui Moş Crăciun, decât Bill Gates, transele lui Dalai-Lama, reînvierea lui Lazăr, decât colagenul de pe buzele Pamelei Anderson, decât Woodstock, petrecerile rave cele mai orgasmice, decât apărarea lui Sade, Rimbaud, Morrison şi Castaneda. Mai buna decât libertatea. Mai buna decât viaţa."
-jeu d'enfants - modificat dupa context :)

Trimiteți un comentariu